۲۵۱۶۹۲

بساز و بندازی فوتبالیست ها در شمال ادامه دارد / آقای ستاره کلاهبردار از آب درآمد!

بساز و بندازی فوتبالیست ها در شمال ادامه دارد / آقای ستاره کلاهبردار از آب درآمد!

نی نی بان - یکی از محبوب ترین کسب و کارهای فوتبالیست ها بعد از رسیدن به ثروت ساخت و ساز است و در همین راستا خطه شمال کشور برای آنها مقصد محبوبی به شمار می رود.

تودر سال‌های اخیر، رفتن به سمت سرمایه‌گذاری غیرفوتبالی بین فوتبالیست‌های ایرانی تبدیل به امری رایج شده است. یکی از گرایش‌های مهم، ساخت ویلاها و خرید زمین در استان‌های شمالی کشور (مانند مازندران، گیلان و دیگر نقاط ساحلی و جنگلی) است. در این گزارش، دلایل این روند، پیامدها، چالش‌ها و نمونه‌هایی از کلاهبرداری‌ها بررسی شده‌اند.
شمال کشور به واسطه طبیعت زیبا، آب‌وهوا، سرسبزی و جنگل و دریا، مکانی مورد علاقه برای ویلاسازی است. برای کسانی که درآمد خوبی دارند، داشتن ویلا در شمال نه تنها مکانی برای استراحت بلکه سرمایه‌گذاری بلندمدت است. 

به مرور زمان با گسترش زیرساخت‌ها (جاده، برق، آب، گاز، دسترسی به شهرها) ارزش زمین‌ها زیاد شده و این موضوع سرمایه‌گذاری را جذاب‌تر کرده است.

ساخت ویلا لوکس، نمایشی از وضعیت مالی خوب، موقعیت اجتماعی یا سرمایه‌گذاری موفق است. بسیاری از رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به فوتبالیست‌هایی پرداخته‌اند که ویلاها، خرید ملک لوکس، ماشین گران‌قیمت و زندگی لاکچری دارند.
فوتبالیست‌ها که معمولاً درآمدشان از فوتبال محدود به سال‌هایی است که در تیم و باشگاه هستند، سعی می‌کنند سرمایه‌شان را به بخش‌های دیگری مثل املاک گسترش دهند تا درآمدهای آینده را تامین کنند.

فوتبالیست ها به محیط زیست آسیب می زنند؟!

ویلاسازی

ساخت‌وسازهای بی‌رویه در مناطق جنگلی و ساحلی باعث تخریب پوشش گیاهی، تجاوز به عرصه‌های طبیعی، قطع درختان و گاهی تغییر مسیر آب‌ها می‌شود. برخی رسانه‌ها از این موضوع به‌عنوان «تخریب طبیعت زیبای شمال به دست فوتبالیست‌های نوکیسه» یاد کرده‌اند.
گزارش‌هایی وجود دارند که دلال‌ها و واسطه‌ها فوتبالیست‌ها را نه تنها به خرید ویلا، بلکه حتی به قرارداد با تیم‌ها به شرط خرید ویلا ترغیب می‌کنند. 
برخی ویلاها بدون مجوز یا با مشکلات ملکی ساخته شده‌اند. مثلاً زمینی که مالک ادعایی آن فوتبالیست یا شخص دیگری بوده، پس از خرید مشخص شده متعلق به اداره‌ای دولتی است. طرفداری
هزینه‌ی ساخت ویلا زیاد است. اگر بازار ساخت‌وساز دچار رکود شود یا ارزش ملک کاهش یابد، ممکن است سرمایه گذاری به صرفه نباشد.

چند مورد خاص وجود دارد که رسانه‌ها از آنها گزارش داده‌اند:

یک بانو  زمینی را از یک فوتبالیست پیشین خریده با سند ۳۶۰ متری در شمال کشور، اما بعد متوجه شده زمین متعلق به یک اداره است. 

گزارش‌هایی از کلاهبرداری میلیاردی به وسیله برخی فوتبالیست‌ها یا با نقش واسطه‌ها وجود دارد. مثلاً کلاهبرداری با وعده انتقال بازیکنان جوان به کشورهای عربی و برگرداندن دو برابر مبلغ سرمایه‌گذاری پس از مدتی کوتاه. 

نیز خبری هست درباره ساخت ویلا چند هزار متری به ارزش حدود ۲۵ میلیارد تومان توسط یکی از چهره‌های شاخص فوتبال در شمال کشور. این پروژه هزینه زیاد و توجه افکار عمومی را جلب کرده است. 

فوتبالیست ها  با سرمایه های  کلان خود  کارهای زیادی می کنند. اما بساز و بفروش  چیزی است که به نظر می رسد اصلا تخصص آن را  ندارند بنابراین یا به دیگران ضرر می زنند و یا به خودشان!

لینک هدیه

برای اولین بار در ایران! پودر جلبک لاغری!

3 تا 5 کیلو کاهش وزن در یک ماه

از اینجا بخرید

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند