۲۵۲۵۷۹

اکبر عبدی : دخترم ۹ سالش بود رفتیم مکه، طلافروش بهم گفت دخترتو بذاری اینجا ....من بهش گفتم...

اکبر عبدی : دخترم 9 سالش بود رفتیم مکه، طلافروش بهم گفت دخترتو بذاری اینجا ....من بهش گفتم...

نی نی بان: ویدئویی تاریخی از اکبر عبدی، بازیگر مشهور ایرانی، درباره خاطره سفرش به مکه به همراه دخترش المیرا در فضای مجازی منتشر شده و توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.

 اکبر عبدی ، از بازیگران مطرح تئاتر، سینما و تلویزیون، در تاریخ ۴ شهریور ۱۳۳۹ در محله نازی‌آباد تهران چشم به جهان گشود. وی دارای مدرک دیپلم در رشته نمایش‌های آماتوری از سال ۱۳۵۸ است و به پاس فعالیت‌هایش، نشان درجه یک فرهنگ و هنر را دریافت کرده است. پدر اکبر عبدی از اهالی یکی از روستاهای اردبیل بوده و مادرش، اصالتاً متولد تهران و حرفه‌ای خیاطی داشته است. او در خانواده‌ای بزرگ شده که شامل یک خواهر و چهار برادر بود. یکی از برادرانش به دلیل جراحات ناشی از جنگ ایران و عراق، در سال ۱۳۸۰ به درجه شهادت رسید.

ماجرای سفر اکبر عبدی به مکه

در گفتگویی، اکبر عبدی به خاطرات خود از سفر به مکه اشاره کرد و گفت:

در سفر مکه ، من و دخترم المیرا که آن زمان تنها ۹ سال داشت، در حال بازدید از مغازه‌های آنجا بودیم. همان لحظه مسئول کاروان به دنبال ما آمد. در این میان، طلافروش مغازه رو به مسئول کاروان کرد و پرسید که این آقا کیست. پس از اینکه کاروان مسئول، توضیح داد که من کمدین هستم و مرا با یک کمدین مصری مقایسه کرد، طلافروش پیشنهاد جالبی داد. او گفت که اگر دختر کوچک من را نزد او بگذارم، حاضر است در قبال هم‌وزن دخترم به من طلا بدهد!

 

حجم ویدیو: 8.93M | مدت زمان ویدیو: 00:01:36 | دانلود ویدیو
لینک هدیه

برای اولین بار در ایران! پودر جلبک لاغری!

3 تا 5 کیلو کاهش وزن در یک ماه

از اینجا بخرید

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند