۲۵۲۸۱۸

هدیه خاص محمدرضا گلزار به مهمانان عروسی‌اش؛ جعبه‌هایی کوچک اما پر از عشق!

هدیه خاص محمدرضا گلزار به مهمانان عروسی‌اش؛ جعبه‌هایی کوچک اما پر از عشق!

نی نی بان : محمدرضا گلزار، ستاره محبوب سینمای ایران، در مراسم عروسی‌اش با هدیه دادن گیفت‌هایی خاص و زیبا، دل مهمانانش را شاد کرد. با انتشار عکس‌هایی از این هدایا، فضای مجازی بیش از پیش تحت تأثیر شکوه و خلاقیت این مراسم قرار گرفت.

محمدرضا گلزار بازیگر، مجری، خواننده و آهنگساز کشورمان متولد ۱ فروردین ۱۳۵۶ در تهران است. او در برنامه برنده باش نام کامل فامیلی خود را گلزار آذری ذکر کرد و عنوان نمود که با افتخار تُرک می باشد.

محمد رضا گلزار در خانواده ای ۶ نفره به دنیا آمده، پدرش پرویز گلزار از مهندسین سرشناس تبریزی است، مادرش خانه‌دار و اهل تهران بوده و دارای دو برادر به نام های علیرضا و بردیا و یک خواهر به نام آتوسا است.


 

لینک هدیه

برای اولین بار در ایران! پودر جلبک لاغری!

3 تا 5 کیلو کاهش وزن در یک ماه

از اینجا بخرید

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند