۲۵۴۳۸۵

اعتراف رضا گلزار: از خیلی چیزها زدم تا امروز روی بیلبوردها باشم!

اعتراف رضا گلزار: از خیلی چیزها زدم تا امروز روی بیلبوردها باشم!

نی نی بان:رضا گلزار، بازیگر و هنرمند محبوب ایرانی، در صحبت‌هایی از چالش‌های دوران جوانی‌اش و تلاش‌هایی که او را به موفقیت امروز رسانده، سخن می‌گوید. داستان الهام‌بخش زندگی این ستاره سینما را در ادامه بخوانید.

 محمدرضا گلزار که به عنوان بازیگر، مجری، خواننده و آهنگساز مشهور کشورمان شناخته می‌شود، در تاریخ ۱ فروردین ۱۳۵۶ در تهران متولد شده است. او در برنامه «برنده باش» نام خانوادگی کامل خود را «گلزار آذری» اعلام کرد و با افتخار اظهار داشت که از قومیت تُرک می‌باشد.

زندگی خانوادگی و ریشه‌ها

محمدرضا گلزار در خانواده‌ای شش نفره به دنیا آمده است. پدر او، پرویز گلزار، یکی از مهندسین شناخته شده و برجسته تبریزی می‌باشد. مادرش بانویی خانه‌دار و اهل تهران است. خانواده او شامل دو برادر به نام‌های علیرضا و بردیا و یک خواهر به نام آتوسا می‌شود.

 

 

حجم ویدیو: 6.95M | مدت زمان ویدیو: 00:01:26 | دانلود ویدیو
لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.