۲۵۴۶۷۸

رونالدو و جورجینا در کنار ترامپ : تشکر ویژه کریس بعد از پذیرایی گرم!

رونالدو و جورجینا در کنار ترامپ : تشکر ویژه کریس بعد از پذیرایی گرم!

نی نی بان: کریستیانو رونالدو با حضور در مراسم رسمی به میزبانی دونالد ترامپ در کاخ سفید، بار دیگر نشان داد که فراتر از یک ستاره فوتبال، نقش مهمی در دیپلماسی و تعاملات بین‌المللی دارد.

کریستیانو رونالدو، پس از حضور در ضیافت کاخ سفید و ملاقات با دونالد ترامپ، پستی قدرشناسانه در اینستاگرام منتشر کرد. این مراسم که با حضور شخصیت‌های برجسته‌ای از دنیای تجارت، فناوری و ورزش برگزار شد، نخستین حضور رونالدو در آمریکا از سال ۲۰۱۶ بود. حضور او در کنار هیئت سعودی یک بار دیگر نشان داد که رونالدو نقش مهمی در استراتژی‌های ورزشی و دیپلماسی عربستان ایفا می‌کند.

ترامپ مراسم را با اشاره به حضور افرادی سرشناس آغاز کرد؛ از مدیران شرکت‌های بزرگ گرفته تا چهره‌های جهانی فوتبال نظیر جانی اینفانتینو، رئیس فیفا. ایلان ماسک نیز به عنوان یکی از غول‌های فناوری در این نشست حاضر بود و اهمیت گردهمایی را بیشتر کرد.

پس از پایان مراسم، رونالدو با انتشار پستی از ترامپ و همسرش بابت استقبال گرمشان تشکر کرد و نوشت:

از شما آقای رئیس‌جمهور برای دعوتتان و از شما و بانوی اول برای استقبال گرمتان از من و همسر آینده‌ام جورجینا سپاسگزارم. من آماده هستم نقش خود را در الهام‌بخشی به نسل‌های جدید برای ساخت آینده‌ای مبتنی بر شجاعت، مسئولیت و صلح پایدار ایفا کنم.

رونالدو

رونالدو بارها تاکید کرده که جام جهانی ۲۰۲۶ آخرین حضور او در تیم ملی خواهد بود. با صعود پرتغال به این مسابقات، شمارش معکوس برای آخرین نمایش او در بزرگ‌ترین صحنه فوتبال آغاز شده است.

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.