۲۵۵۴۸۳

الکیا عبدالرزاقی و نرگس محمدی در اروپا ! + عکس های لو رفته با حجاب متفاوت

الکیا عبدالرزاقی و نرگس محمدی در اروپا ! + عکس های لو رفته با حجاب متفاوت

نی نی بان: الیکا عبدالرزاقی و نرگس محمدی، دو بازیگر شناخته‌شده، برای اجرای نمایش شاه لیر به کشور تونس سفر کرده‌اند و تصاویر این دو هنرمند در این سفر مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. این اقتباس جدید از شاهکار شکسپیر با اجرای جسورانه الیکا عبدالرزاقی همراه است.

تصویری از حضور نرگس محمدی و الیکا عبدالرزاقی در کشور تونس منتشر شده و بازدید قابل توجهی داشته است. این دو بازیگر شناخته شده ایرانی برای شرکت در اجرای نمایشنامه "شاه لیر" به این کشور سفر کرده‌اند.

نرگس محمدی با الیکا عبدالرزاقی

سفر به تونس برای اجرای نمایش "شاه لیر"

این نمایشی که برگرفته از تراژدی‌های معروف شکسپیر است، توسط گروهی از هنرمندان ایرانی، از جمله نرگس محمدی و الیکا عبدالرزاقی روی صحنه رفته است. حضور این بازیگران در این پروژه توانسته توجه علاقه‌مندان به هنر نمایش و مخاطبان بین‌المللی را جلب کند.

ابتکار جدید الیکا عبدالرزاقی در اجرای شاه لیر

در جدیدترین اقتباس از اثر کلاسیک شکسپیر، الیکا عبدالرزاقی تصمیم به ارائه اجرایی متفاوت گرفته است. این نمایش با ترکیب فضای نمایشنامه کلاسیک و موسیقی راک همراه شده و به گونه‌ای موزیکال و پرزرق‌وبرق اجرا شده است. این سبک نوین در ابداع شیوه‌های هنری، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها داشته است.

نرگس محمدی با الیکا عبدالرزاقینرگس محمدی با الیکا عبدالرزاقی

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.