6683
کد: 117295
12 بهمن 1396 - 17:35
امکان دارد نوزاد بعد از چند ماه دوباره سینه را بگیرد؟
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: پسر8 ماهه ای دارم. 4 ماه است سینه ام را نگرفته و شیرم خیلی کم شده و به تازگی 2 تا دندان درآورده است. امیدی هست که شیرم دوباره زیاد شود و خشک نشود؟

پاسخ دکتر عباس شکری، متخصص اطفال:
به طور کلی اگر نوزاد تا 4 ماه سینه مادر را نگیرد، شیر دادن دوباره از سینه به او خیلی تاثیری در رشد نوزاد و تولید شیر ندارد و اگر شما در این 4 ماه نوزاد را روی سینه قرار می دادید او کم کم سینه شما را می گرفت و همین مکیدن باعث تولید شیر شما می شد و الان می توانید از شیرخشک برای تغذیه نوزاد خود استفاده کنید.
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: