1597
کد: 126603
25 مهر 1396 - 22:22
کوچکی بیضه چپ خطرناک نیست برای بارداری؟
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من 40 سال دارم. دارای واریکوسل هستم. بیضه چپ گرید I و بیضه راست گرید II دارم. اندازه راست نرمال ولی چپ ازحد معمول کوچک تر است. ولی آزمایش اسپرم نرمال است. آیا نیاز به جراحی واریکوسل دارم و این که کوچکی بیضه چپ خطرناک نیست برای بارداری؟

پاسخ دکتر محمدرضا نوروزی، جراح و متخصص کلیه و مجاری ادرار:
اگر آزمایش اسپرم شما نرمال و طبیعی است، دارای فرزند هستید و درد هم ندارید، نیازی یه انجام عمل واریکوسل ندارید. واریکوسل از هر پنج نفر مرد، در یک نفر دیده می شود. نگران نباشید. شما می توانید برای بارداری اقدام کنید.
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: