1850
کد: 148776
30 خرداد 1396 - 14:47
دکتر بهم مکمل و آسپرین و سرم غذایی داد تکون های جنین هم یک روز قوی و یک روز کمه با این اوصاف نظر شما چیه؟
 سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام. ۲۷٫۴ آخرین پریود من بوده. غربالگری سه ماه اول رو دادم که خداروشکر مشکلی نبود. سونو آنومالی ۱۸ هفته هم نرمال بود و در هردو سونوگرافی تاریخ زایمان رو ۲٫۲٫۹۶ بهم دادن. هفته ۲۲ که رفتم سونو بهم گفتن ۷ اردیبهشت. سه هفته بعد رفتم گفتن ۱۴ اردیبهشت که من سونوی داپلر شدم و گفتن رشد غیر قرینه که سر و شکم یک تا دو هفته عقب هست.
دکتر بهم مکمل و آسپرین و سرم غذایی داد و گفت ۲۰ روز دیگه برم. تکون های جنین هم یک روز قوی و یک روز کمه. با این اوصاف نظر شما چیه؟ جای نگرانی هست؟ خدایی نکرده ممکنه مشکل کرومزمی باشه؟ یک پسر دو سال و نیمه هم دارم که سالشه. قبل پسرم هم یک سقط زیر سه ماه داشتم که کورتاژ شدم و علت رو مشکل کرومزمی دونستن. خواهشا جواب بدین. خیلی نگرانم.
 
پاسخ دکتر الهه رجایی، متخصص زنان، زایمان و نازایی:
در هر صورت تاخیر در رشد داخل رحمی، یک بارداری پرخطر است و باید زیر نظر پریناتولوژیست (فوق تخصص بیماری های مادر و جنین) خیلی با دقت کنترل انجام شود. این یک مسئله جدی و مهم است و با یکی دو هفته، تشخیص دقیق نیست و باید به صورت دقیق محاسبه شود. همچنین باید دید کجا سونوگرافی انجام شده است. توصیه من مراجعه به متخصص ذکر شده است.
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: