1223
کد: 150081
24 تير 1398 - 08:27
من امروز یک پستانک لاتکس برای نوزاد یک ماه و نیمه خود خریدم و الان در حال استفاده کردن است آیا پستانک لاتکسی ضررات زیادی دارد؟
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من امروز یک پستانک لاتکس برای نوزاد یک ماه و نیمه خود خریدم و الان در حال استفاده کردن است. آیا پستانک لاتکسی ضررات زیادی دارد؟ پستانک لاتکسی بهتر است یا سیلیکونی؟
 
پاسخ دکتر عباس شکری، متخصص اطفال:
برای بچه یک ماه و نیمه دادن پستانک زود است. خود پستانک ضرری ندارد. اما در این سن نوزاد باید با سینه مادر آشنا شود و سینه را بمکد و باید با موارد طبیعی سر و کار داشته باشد. نوع آن نیز فرقی نمی کند. با این کار شما بچه را عادت می دهید تا رغبتش نسبت به سینه کم شود.
 
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: