178
کد: 213091
13 آبان 1398 - 14:51
من فیبروم داشتم و رحم تخمدانهایم را عمل کردم.
 سوال مخاطب نی‌نی‌بان: باسلام وخسته نباشید خدمت پزشک محترم وباعرض معذرت ازینکه مزاحم شدم ،من خانمی ۴۸ساله هستم سال قبل(آذرماه ۹۷) به دلیل فیبروم وخونریزی مقاوم به درمان ومواردی دیگر هیستروکتومی به روش لاپاراسکوپی شدم ورحم ودهانه رحم وتخمدانها کلا برداشته شدند،درنتیجه پاتولوژی هم ،مشکل بدخیمی دررحم ودهانه رحم وسایرقسمتها نداشتم ،من تابحال تست اچ پی وی ندادم‌،قبل ازعمل هیستروکتومی چندین بار پاپ اسمیردادم که همگی منفی و آخرین آن درتاریخ ۹۶/۳/۶و به روش لیکوئید بیس ومنفی گرید یک بوده است  دررابطه باانجام تست پاپ اسمیرواچ پی وی  ،دکترمعالجم گفتندچون دهانه رحم برداشته شده ‌ودرپاتولوژی هم مشکل بدخیمی نبوده ،نیازی نیست که ازین به بعدانجام شود . برای اطمینان میخواهم نظرشما پزشک محترم راهم بدانم ،باتوجه به سنم (۴۸سال)و شرایطم ومواردی که شرح دادم،ازین به بعد (بعدازهیستروکتومی )الزامیست که تست اچ پی وی و غربالگری ازجهت  سرطانهای  واژن ومقعدانجام شود ؟(درصورت لزوم باتوجه به اینکه دهانه رحم حذف شده ،چگونه وهرچندسال یکباربایدانجام شود؟) ممنون میشوم  پاسخ سوال راداده وراهنمایی کنید ،باتشکروسپاس فراوان
 
پاسخ دکتر مهتاب مرجانی، جراح و متخصص زنان،زایمان و نازایی:
دوست عزیز پاپ اسمیر و اچ پی وی لازم نیست، فقط هر شش ماه معاینه شوید.
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: