138
کد: 219198
17 فروردين 1399 - 22:18
یک فیبرم ۱۴ میلیمتری در وضعیت قدامی دارم. هفته ۱۰ بارداری هستم. خطرناک نیست از سایتوتک استفاده کنم؟
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: یک فیبرم ۱۴ میلیمتری در وضعیت قدامی دارم هفته ۱۰ بارداری هستم خطرناک نیست از سایوتک استفاده کنم ؟
 
 
پاسخ دکتر فریبا الماسی، جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی:
دوست عزیز احتمال سقط موفق با سایتوتک قبل از هفته هشت حدود 80 تا 90 درصد است. و هر چه سن بارداری بیشتر شود احتمال موفقیت کاهش پیدا می کند. اگر خانمی برای انجام سقط از این قرص استفاده کند و مصرف منجر به سقط نشود حتما باید کورتاژ انجام دهید. زیرا این قرص تراتوژن است و باعث آنومالی در جنین می شود. 
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: