۱۰۷۲۶۱

وجود کیست در بارداری، نزدیکی موردی ندارد؟

الان که همه کیست ها از بین رفتن و یک کیست ۳ میلی متری باقی مونده. می تونم نزدیکی داشته باشم؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: خانمی ۲۱ ساله هستم در هفته ۱۹ بارداری. در هفته ۷ بارداری متوجه شدم که سه کیست دارم که بزرگترین اونها ۷ سانتی بود. یک بار هم به خاطر درد شدید بیمارستان بستری شدم در هفته ۱۱ بارداری. اما الان همه کیست ها از بین رفته ک فقط یک کیست به اندازه ۳ میلی متر و فاقد سپتا باقی مونده. تا قبل به خاطر کیست نزدیکی نداشتم الان که همه از بین رفتن و یک کیست ۳ میلی متری باقی مونده. می تونم نزدیکی داشته باشم؟

پاسخ دکتر مهدیه السادات مصطفوی، متخصص زنان و زایمان:
بله دوست عزیز می توانید با همسرتان رابطه جنسی داشته باشید و نزدیکی برای شما هیچ اشکالی نخواهد داشت. کیست های شما از جمله کیست هایی بوده است که با حاملگی از بین رفته و به زمان عامیانه آب شده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.