۱۱۴۹۰۲

درمان کم آبی جنین، مواد غذایی لازمه؟

باردارم و دکترم گفته که کیسه آب جنین بسیار کم شده. از ۱۸میلی به ۲میلی رسیده.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من ماه پنجم بارداریم تموم شده و دکترم گفته که کیسه آب جنین بسیار کم شده. از ۱۸میلی به ۲میلی رسیده و باید آب و نوشیدنی مصرف کنم.

پاسخ دکتر فریبا الماسی، متخصص زنان، استاد دانشگاه و فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی:
در مواردی که حجم آب دور جنین بسیار کم است احتمال پاره بودن کیسه آب و یا آنومالی های جنین افزایش پیدا می کند. همچنین احتمال بروز صدمه در اندام ها (شامل دست و پای جنین و انگشت ها) و ریه های جنین به علت کم بودن آب دور جنین افزایش پیدا می کند. اگر پزشک شما از پاره نبودن گیسه آب مطمئن است مایعات بیشتری مصرف کنید و یک ماه دیگر سونوگرافی از نظر پارگی کیسه آب و احتمال آنومالی های جنینی انجام دهید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.