۱۲۷۵۷۹

علت ترشحات مقعدی چیست؟

من شیاف سیکوژیست استفاده می کنم ازمقعدم ترشح نارنجی دارم که بوی خوبی نمیده. چرا؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من شیاف سیکوژیست استفاده می کنم روزی ۲ بار ولی ازمقعدم ترشح نارنجی دارم که بوی خوبی نمیده. می خواستم بدونم دلیلش چیه؟ یعنی بهم نمی سازه؟
پاسخ دکتر کتایون برجیس، متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ نازایی:

دوست عزیز، ترشحی به رنگ نارنجی وجود ندارد. ممکن است شما نوع استفاده از شیاف را بد انجام داده اید و باعث ایجاد خراش در معقد خود شده اید. هر نوع ترشحی که هول و هوش رنگ قرمز باشد خون است. می توانید این شیاف را وازینال استفاده کنید و اگر مشکلی دارید می تواید از داروهای حمایت بارداری که به صورت ترکیبات خوراکی و یا تزریق در عضله هستند استفاده کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.