۱۳۲۱۴۷

درد استخوان دست در بارداری، علت

هفته ۱۹ بارداری هستم. از ابتدای بارداری استخوان درد شدید دارم.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: ۲۲ ساله هستم. اولین باره باردار شدم. هفته ۱۹ بارداری هستم. از ابتدای بارداری استخوان درد شدید دارم. یعنی مغز استخوان دستم و زانو هایم بسیار درد می کنه و با هیچ روشی آروم نمی شه. آزمایش خون و استخوان و رماتیسم هم دادم. هیچ مشکلی نداشتم و کمبود کلسیم هم ندارم. به نظر شما علت چیه؟ من می تونم شیافت دیکلوفناک ۵۰ استفاده کنم؟
پاسخ دکتر فریبا الماسی، متخصص زنان، استاد دانشگاه و فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی:
برای بررسی علت درد استخوانی خود به فوق تخصص خون و روماتولوژی مراجعه کنید. درد استخانی شما غیرعادی است و باید علت آن مشخص شود. تنها راه درمان آن استفاده از قرص های استامینوفن است. بعد از ۳۲ هفته نباید شیاف دیکلوفناک استفاده شود. زیرا باعث مشکلات قلبی برای جنین و نوزاد می شود. قبل از آن هم بهتر است تا حد امکان از مصرف آن پرهیز کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.