۱۵۲۸۲۹

تاثیر ترس بر جنین، جدی است؟

آیا ترس روی جنین تاثیر میذاره؟ امروز پارچ آب از دست شوهرم افتاد و کل آبش ریخت روم.خیلی ترسیدم و گریه کردم فشارم ۹ بود ۳۱ هفته و ۴ روزم است.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام. آیا ترس روی جنین تاثیر میزاره؟ امروز پارچ آب از دست شوهرم افتاد و کل آبش ریخت روم.خیلی ترسیدم و گریه کردم. فشارم ۹ بود .۳۱ هفته و ۴ روزم است.لطفا راهنماییم کنید خیلی نگرانم.
پاسخ دکتر اعظم السادات موسوی، فوق تخصص بیماری زنان و رییس انجمن تخصصی زنان و مامایی:
اینکه گفته می شود خانم های بارداری با ترسیدن، بچه خود را از دست می دهند و سقط جنین می کنند، یک باور غلط و اشتباهی است که متاسفانه در جامعه رواج دارد. اما واقعیت این است که ترس باعث سقط جنین نمی شود. استرس نداشته باشید جای نگرانی نیست.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.