۱۵۹۳۲۲
۱ نظر
۱ نظر

علت سفتی شکم در بارداری، هنگام نزدیکی

من ۱۸سالمه و ۵ماهمو ۶،۷ روزه تموم کردم، دقیقا از وقتی وارد ماه ۶شدم، موقع ارضا شدن زیر شکمم خیلی سفت میشه.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من ۱۸سالمه و ۵ماهمو ۶،۷ روزه تموم کردم، دقیقا از وقتی وارد ماه ۶شدم، موقع ارضا شدن زیر شکمم خیلی سفت میشه و بالا میاد انگار دخترم خودشو به شکمم فشار میده و حین ارضا شدنم یهو شروع میکنه به لگد زدن طوری که نمیتونم ارضا شم و اشکم در میاد و یک دردی میگیره شکمم،میخواسم ببینم این عادیه؟درضمن ما روزی ۱بار نزدیکی داریم و گاهیم روزی ۲بار که من هم ارضا میشم،جالب اینجاس تا شوهرم میره کنار و من بلند میشم بچه میره تو پهلوم، منم یک چیز شیرین میخورم و میخوابم...قبلا خودشو سفت میکرد اما انقد اذیت نمیکرد، دلیل این کاراش چیه؟ ممکنه چون رحمم منقبض میشه جاش تنگ میشه؟
پاسخ دکتر نوشین نظری، متخصص زنان و زایمان:
دوست عزیز ریسک زایمان زودرس با این شرایط بسیار بالا است. کلا توصیه به کاهش دفعات ارتباط و استراحت بیشتر می شود. این حالت ها حاکی از انقباضات رحمی و وارد شدن استرس به بارداری است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

نظر کاربران

  • سجاد
    درباره علت سفتی شکم در بارداری، هنگام نزدیکی

    دکتر درست میگی حق باشماست

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.