۲۰۳۶۱۶

پنج هفته باردارم، وجود کیست لوتئوم خطرناکه؟

در هفته پنج بارداری سونوگرافی انجام دادم و در تخمدانم کیست مشاهده شد.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام در تاریخ ۱۶ تیر سنو دادم ۵ هفته باردارم بچه در موقعیت مناسبیه ولی تو تخمدان سمت راستم کورپوس لوتئوم با دیامتر ۲۵ میلیمتر مشاهده شد ایا برای بارداریم خطر افرینه؟؟؟


پاسخ دکتر مرجان قاجار، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی:
دوست عزیز کیست لوتئال یا جسم زرد در دوران بارداری طبیعی است و معمولا خود به خود هم جذب میشود و عارضه ای برای مادر و جنین ندارد. در مواردی جزئی ممکن است بزرگ شده و چرخش یا خونریزی پیدا کند و نیاز به بستری و گاها جراحی داشته باشد. فعلا باید با مراجعه هایی که به پزشک دارید از این بابت کنترل شوید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.