۲۲۱۷۸۷

مصرف قرص سقط، بچه از بین رفته؟

من باردار بودم و از قرص استفاده کردم، ۴ تا واژینال و ۲ تا زیر زبونی، بعد از ۱۱ ساعت ۲ تا لخته ازم افتاد.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام من باردار بودم از قرص استاتوک استفاده کردم ۴تا واژینال۲تازیرزبونی بعد۱۱ساعت ۲تا لخته ازم افتاد دیگ تافردا صبحش ک رفتم دستشویی ی چی اندازهنخود بود سفت ک همراه خون ازم افتاد بعد اون شبش دیگ لخته دیدم بعد دیگ لک کمرنگ میبینم گاهی ...ایا بچم سقط شده یعنی
پاسخ دکتر فریبا الماسی، جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی:
دوست عزیز حتما سونوگرافی انجام دهید تا مشخص شود رحم شما پاک شده است یا خیر. سپس با جواب به متخصص زنان و زایمان مراجعه کنید. احتمال سقط موفق با سایتوتک قبل از هفته هشت حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد است. و هر چه سن بارداری بیشتر شود احتمال موفقیت کاهش پیدا می کند. اگر خانمی برای انجام سقط از این قرص استفاده کند و مصرف منجر به سقط نشود حتما باید کورتاژ انجام دهید. زیرا این قرص تراتوژن است و باعث آنومالی در جنین می شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.