۵۴۹۸۴

توصیه هایی برای کاهش احتمال سقط

به همسر شما توصیه می کنیم بیشتر استراحت داشته باشند و کارهای سنگین انجام ندهند. می توانند با مشورت پزشک شان از شیاف های پروژسترون استفاده کنند.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام. خانمم سه هفته از بارداری اش می گذره ولی به علت دل درد و کمر درد به پزشک مراجعه کردیم که گفت احتمال سقط جنین وجود دارد. به نظر شما راهی برای جلوگیری از سقط شدن هست؟

پاسخ دکتر شیرین نیرومنش، جراح و متخصص زنان و زایمان و فوق تخصص پره‌ناتالوژی:
به همسر شما توصیه می کنیم بیشتر استراحت داشته باشند و کارهای سنگین انجام ندهند. می توانند با مشورت پزشک شان از شیاف های پروژسترون استفاده کنند یا حتی آمپول پروژسترون تزریق کنند. معمولا شیاف پروژسترون جفت را سفت و محکم می کند و مانع سقط می شود و البته داروی بی ضرری هم هست. ما برای خانم های بارداری که تهدید به سقط هستند از این دارو استفاده می کنیم.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.