۶۳۴۲۸

گرفتگی تخمدان در بارداری، مسئله مهمی است؟

درد تخمدان به شکل گرفتگی و یا تیر کشیدن دارم. اما حالت گرفتگی گاهی یک طرف ولی نه بصورت مداوم و گاهی سمت دیگرم است.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان : ۲۹ سال سن دارم و اولین بارداری را در هفته پنجم و سه روز می گذرانم. درد تخمدان به شکل گرفتگی و یا تیر کشیدن دارم. دکتر رفتم گفتن تا هفته ۸ سونو چیزی نشان نمی دهد. اما حالت گرفتگی گاهی یک طرف ولی نه بصورت مداوم و گاهی سمت دیگرم است. البته دائما نیست. ممنون می شوم راهنماییم کنید و از نگرانی درم بیاورید.

دکتر آمنه سادات حقگو، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی :
به جز آن دسته از درد های آنی و لحظه ای که در مدت زمان اندکی هم رفع می شوند، در سایر موار توصیه می شود که به احساس درد و ناراحتی اهمیت دهید، به این دلیل که گاهی این دردها به دلیل حاملگی های خارج از رحمی ایجاد می شود و یا دلایل حائز اهمیت دیگری دارند.
با مراجعه به پزشک و معاینه و سونوگرافی واژینال بررسی های لازم صورت می گیرد و در صورتی که علت خاصی نداشت با استراحت بهبود پیدا خواهید کرد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.