۶۴۵۳۷

چرا مایع دور جنین کم می شود؟

من در هفته ۲۹ بارداری پس از انجام سونوگرافی متوجه شدم که حجم مایع دور جنینم کم و حدود ۳.۷ سانتی متر شده.

پرسش: من در هفته 29 بارداری پس از انجام سونوگرافی متوجه شدم که حجم مایع دور جنینم کم و حدود ۳.۷ سانتی متر شده. سریعا بستری شده و مقدار زیادی سرم و مایعات دریافت کردم که با انجام سونوگرافی مجدد مقدار مایع به ۷ سانت رسیده و از بیمارستان مرخص شدم. لازم به ذکر است که هیچ گونه آبریزشی نداشتم و کلیه سونوگرافی ها سالم بودن کلیه و سیستم خون رسانی جنین را تایید می کند. حرکت جنین بسیار خوب است. خیلی استرس دارم. چه کار باید بکنم که دوباره مایع کم نشه و چطور کنترل کنم؟

پاسخ: در افرادی که به هر علتی دچار کاهش مایع آمنیوتیک می شوند باید اولا" استراحت نسبی داشته و از انجام هر نوع فعالیت و تحرک غیرضروری خودداری کنند، ثانیا" با انجام سریالی سونوگرافی مقدار مایع آمنیوتیک را تحت نظر داشته باشند و ثالثا" با مصرف مایعات بیشتر موجبات جبران و جایگزینی مایع آمنیوتیک را فراهم کنند، ضمنا" در مواردی که احساس شود مصرف خوراکی مایعات برای تامین مایع آمنیوتیک کافی نیست، باید از تزریق سرم استفاده شود.


منبع: تبیان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.