۶۵۸۳۵

تزریق انسولین در بارداری، خطرناکه؟

من آزمایش دادم قند خون ناشتا ۱۰۰ و بعد از صبحانه ۱۹۹ و بعد از نهار ۱۴۹ بود دکتر گفتند باید بستری و تا قند خونت کنترل بشود.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من آزمایش دادم قند خون ناشتا ۱۰۰ و بعد از صبحانه ۱۹۹ و بعد از نهار ۱۴۹ بود دکتر گفتند باید بستری و تا قند خونت کنترل بشود بعد از بستری قند خون ناشتا ۷۵ قند خون بعد از صبحانه ۲۲۰ و بعد نهار ۱۶۵ بعد از شام ۸۸ بود فردای آن روز دکتر برایم انسولین را شروع کرد به مقدار رگولار ۵ واحد و nph۵واحد البته قبل از زدن انسولین قند ناشتا ۸۵ بود دکتر گفتند تا دوهفته انسولین بزنم بعد آزمایش بدهم البته بعد از انسولین قند بعد از صبحانه ۱۰۰ و قند بعد از نهار ۱۱۳ بود که مرخص شدم الان در هفته نهم هستم زدن انسولین برای جنینم خطر ندارد؟

پاسخ دکتر کتایون برجیس، متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ نازایی:
خیر انسولین هیچ خطری برای شما ندارد و باید حتما آن را استفاده کنید که جنین تان دچار مشکل نشوید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.