۶۹۰۹۶

کم شدن بتا، جنین دارد دفع میشود؟

این ماه با یک هفته تاخیر در عادت آزمایش دادم که مقدار بتا ۱۲۸ بود ۴۸ ساعت بعد تکرار کردم آزمایش را و بتا ۶۸ شده بود.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من 29 سال دارم یک سال و هشت ماه است اقدام کردیم برای بچه داری این ماه با یک هفته تاخیر در عادت آزمایش دادم که مقدار بتا ۱۲۸ بود ۴۸ ساعت بعد تکرار کردم آزمایش را و بتا ۶۸ شده بود سونوی واژینال دادم دیواره رحم ضخیم شده بود و ساک حاملگی هم وجود داشت ۲۴ ساعت بعد مجددا آزمایش را تکرار کردم که بتا ۲۷ شده بود ضمن اینکه لکه بینی و خونریزی هم ندارم علتش چه می تواند باشد دکتر برای هفته دیگر آزمایش و سونو واژینال نوشته که دوباره انجام بدهم.

پاسخ دکتر کتایون برجیس، متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ نازایی:
دوست گرامی با توجه به اینکه بتا رو به کاهش است همانطور که پزشک تان توصیه کرده اند باید سونوگرافی و آزمایش را تکرار کنید و ممکن هم هست که جنین خود به خود دفع شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.