۷۶۴۰۲

ضعف و بی حالی در بارداری، علت چیست؟

این علائم نیز با درمان کم خونی بهتر می شود.

پرسش: من ۳ ماهه باردار هستم. خیلی احساس ضعف و بی حالی و خواب آلودگی دارم. تمایل زیاد به خوردن سردی و شوری دارم مثل خیار بانمک. گوجه سبز با نمک .سالاد با لیمو یا سرکه و ....ولی بعد از خوردن این ها دچار خلط و آبریزش غلیظ بینی می شم برای تعدیل سردیی ها خرما یا عسل یا چیز گرم و شیرین می خورم که بعد از آن دهانم خیلی بدمزه میشه. در ضمن کم خونی شدید هم دارم.

پاسخ: در بارداری وقتی هموگلوبین پایین باشد شک زیاد به کم خونی فقر آهن داریم و بدون آزمایش از نظر فریتین و سطح سرمی آهن و TIBC، با شک به فقر آهن تجویز اهن و اسیدفولیک می کنیم. این علائم نیز با درمان کم خونی بهتر می شود. کم خونی باعث رشد کم کودک می شود و باید درمان شود.
از خوردن خوردن سرکه و غذاهای با طبیعت خیلی سرد و خیلی گرم اجتناب کنید.
منبع: تبیان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.