۸۳۳۸۲

عوارض یبوست در دوران بارداری

حالا یک ماهی می شود که تو مقعدم یه دونه درامده. موقع مدفوع میاد بیرون بعد میره داخل. درد و خونریزی ندارم فقط بعضی وقتا خیلی می خارد.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: هفته 28 بارداری ام و بچه دومم است. یک مدت تو بارداری یبوست گرفتم. حالا یک ماهی می شود که تو مقعدم یه دونه درامده. موقع مدفوع میاد بیرون بعد میره داخل. درد و خونریزی ندارم فقط بعضی وقتا خیلی می خارد. به نظر شما برای زایمان طبیعی مشکلی ایجاد نمی کند و اینکه آیا نیاز به عمل داره؟

پاسخ دکتر الهه رنجبر، متخصص زنان، زایمان و نازایی:
نه دوست عزیز برای زایمان شما هیچ مشکلی ایجاد نمی کند. درمان آن بستگی به سیر بارداری شما دارد. ممکن است بعد از زایمان خودش خوب شود و یا ممکن است بدتر شود و نیاز به جراحی داشته باشد.




محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.