۸۹۲۳۲

گوشت اضافه مقعدی زنان، هنگام بارداری

سوراخ مقعدم در اومده اینو اولین بار زمانی حس کردم ک مدفوعم سفت بود بعدشم دیگه اون از بین نرفت چی میتونه باشه ممکنه بواسیر باشه؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: توی هفته ۳۵ امم. یک تکه گوشت نرم پیش سوراخ مقعدم در اومده اینو اولین بار زمانی حس کردم ک مدفوعم سفت بود بعدشم دیگه اون از بین نرفت. چی می تونه باشه؟ ممکنه بواسیر باشه؟

پاسخ دکتر مرجان قاجار، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی:
دوست عزیز با توضیحاتی که شما دادین، ممکن است بواسیر یا هموروئید باشد. باید در این دوران مایعات و غذای نرم بیشتر مصرف کنید، پس از زایمان هم با رژیم غذایی مناسب و خوب ممکن است از بین برود.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.