۸۹۶۸۵

تشکیل نشدن قلب جنین، احتمالش چقدره؟

سابقه سقط به دلیل تشکیل نشدن قلب داشتم.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من تاریخ آخرین پریودم ۱۴ آذر بوده. از اونجایی که پریودام مرتبه پریروز یعنی روزی که باید پریود می شدم. تست گرفتم مثبت شد. امروز دقیقا هفته چندم میشه؟ و اینکه من سابقه سقط به دلیل تشکیل نشدن قلب داشتم چقدر احتمالش هست که ایندفعه هم قلب تشکیل نشه؟

پاسخ دکتر فتح السادات لاوری قناد، متخصص زنان و زایمان:
معمولا اگر در حاملگی قلب تشکیل نشود، بهتر است که خوش بین باشید چون در اکثر موارد، در حاملگی های بعدی این اتفاق نخواهد افتاد و شما حاملگی خوبی خواهید داشت. برای رفع نگرانی به متخصص زنان مراجعه کنید. شما در هفته هفتم بارداری هستید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.