۹۳۸۸۹

خارش و سوزش واژن در بارداری، علت

۲ ماهه که در ناحیه واژن شدیدأ خارش و سوزش دارم دکتر میگه عفونت نیست ترشح بارداریه.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام من ماه ۶ بارداری رو سپری میکنم ۲ ماهه که در ناحیه واژن شدیدأ خارش و سوزش دارم دکتر میگه عفونت نیست ترشح بارداریه. پس این چی هست که اینقد ادامه داره؟ لباس زیرم مایع زرد رنگ و بودار هست شدیدأ از این وضعیت ناراحت و نگرانم بنظرتون راه درمانش چیه؟

پاسخ دکتر کتایون برجیس، متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ نازایی:
دوست عزیز با توجه به اینکه علایمی مانند سوزش و خارش واژن و افزایش شدید حجم ترشحات تان دارید که برای شما نارحت کننده است و تا این حد اذیت می شوید می توانیم درمان های موضعی را به صورت علامتی برای شما مثل هر خانم باردار دیگری که عفونت دارد شروع کنیم و برای تان کرم های واژینال ضدعفونت های واژن را تجویز کنیم تا علایم تان تخفیف پیدا کند و راحت تر باشید. در ضمن همین شست و شو با سرکه را نیز ادامه دهید و بهداشت شخصی تان را به خوبی رعایت کنید و لباس زیر مناسب داشته باشید و آن را چند بار در روز عوض کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.