۹۵۰۳۳

کپسول سفالکسین در بارداری خطری ندارد؟

عفونت ادرار داشتم. پیش دکتر زنان نرفتم و رفتم پیش دکتر داخلی کپسول سفالکسین بهم دادن.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من هفته ۲۰ هستم. عفونت ادرار داشتم. پیش دکتر زنان نرفتم و رفتم پیش دکتر داخلی کپسول سفالکسین بهم دادن که ۶ ساعتی بخورم. آیا این کپسول در دوران بارداری خطری ندارد؟

پاسخ دکتر کتایون برجیس جراح و متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ نازایی:
با توجه به شرایط شما و اینکه عفونت در بارداری خطرناک است و می تواند ریسک زایمان زودرس برای شما ایجاد کند حتما پزشک متخصص با در نظر گرفتن سود و زیان احتمالی دارو، این درمان را برای شما در نظر گرفته اند و قطعا سود مصرف دارو برای شما بیش از زیان های احتمالی اش بوده است پس به درمان تان ادامه دهید و مراقبت های روتین بارداری را نیز زیر نظر متخصص زنان و زایمان تان داشته باشید. توجه داشته باشید که سرخود و بدون تجویز پزشک به هیچ وجه استفاده نکنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.