۹۸۶۶۱

وجود هماتوم در بارداری، چه خطری دارد؟

هماتوم اطراف ساک حاملگی ام باعث سقط جنین خواهد شد؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من باردارم. ۲۵ سالمه و ۷ هفته و ۳ روزم. رفتم سونوگرافی برای تشکیل ضربان قلب، دکتر گفت قلب جنین تشکیل شده. همه چیز خوب بود فقط در سونوگرافی هماتومی به اقطار ۸ در ۱۵ میلیمتر در کناره چپ ساک حاملگی دیده می شود. دکتر برام شیاف نوشت. آیا ممکنه جنین سقط بشه؟

پاسخ دکتر سمیه علائی نسب، متخصص زنان و زایمان:
هماتوم مشکلی ندارد و یک لخته پشت جفت است که خود به خود دفع می شود و جای نگرانی وجود ندارد. در مورد شیاف نیز اگر پزشکتان تجویز کرد می توانید استفاده کنید و مشکلی به وجود نمی آید. در مورد سقط جنین نیز اثری ندارد و تجویز این قرص به منظور پایداری جنین است گرچه ممکن است گاهی اثر چندانی نداشته باشد و اثر این دارو به طور کامل اثبات نشده است اما باعث سقط جنین نمی شود.



محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.