۱۵۰۶۲۷

پا درد بعد از زایمان، دو سال گذشته

سالگی باردار شدم ماه های آخر بارداریم در خواب به شدت دچار درد پا می شدم و تا الان ادامه داره دست و پاهام زیاد خواب می روند چه باید بکنم؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام من ۱۸ سال دارم، ۱۶سالگی باردار شدم ماه های آخر بارداریم در خواب به شدت دچار درد پا می شدم به شکلی که می خواستم فریاد بکشم و متاسفانه تا الآن ادامه داره و همینطور دست و پاهام در طول روز زیاد خواب می روند درد پاهام در خواب و خواب رفتگی دست پاهایم در طول روز به شدت اذیتم می کنند چه باید بکنم؟

پاسخ دکتر زینب توکل، دکترای تخصصی سلامت باروری:
دوست عزیز، به احتمال زیاد شما دچار کم خونی شده اید، منتها باید ارزیابی شوید و بررسی آزمایشگاهی برای شما صورت گیرد تا درصورت کمبود هر ماده مغذی مانند کلسیم، ویتامین دی، ذخیره آهن و … مکمل لازم را دریافت کنید، سرخود هم اصلا دارو مصرف نکنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.