۶۶۸۹۰

چرا نی نی قصد آمدن ندارد؟

هیچ گونه دردی ندارم. نوار قلب جنین و سونوگرافی هم دادم مشکلی نداشت.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من ۲۴ سالمه بارداری اولمه. آخرین تاریخ پریودم ۹۳/۸/۲ بوده. الان ۳۹ هفته ام اما هنوز زایمان نکردم. پیاده روی زیاد دارم دوش آب گرم هم می گیرم اما هیچ گونه دردی ندارم. نوار قلب جنین و سونوگرافی هم دادم مشکلی نداشت. دهانه رحمم دو سانت باز شده اما هیچ دردی ندارم. می خواستم بدونم کی زایمان می کنم خسته شدم؟

دکتر سایه زاهدی، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازائی:
علائم پارگی کیسه آب و رسیدن زمان زایمان در همه افراد یکسان نیست و میزان و شدت آن فرق می کند. بارداری گاهی تا ۴۰ هفته و حتی ۴۲ هفته به طول می انجامد. از حالا به بعد به طور مرتب تحت نظر متخصص باشید و در موعدی که برای شما تعیین شده است برای زایمان حاضر شوید و منتظر نمانید تا احساس درد سراغ شما بیاید.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.