۹۵۹۸۰

دردهای شکمی و احتمال زایمان زودرس

هفته ۳۵ بارداری هستم. نزدیک دو روز است که در زیر شکم درد های شبیه پریود و تیر کشیدن واژن دارم. آیا زایمان زودرس خواهم داشت؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: هفته ۳۵ بارداری هستم. نزدیک دو روز است که در زیر شکم درد های شبیه پریود و تیر کشیدن واژن دارم. دکترم بعد معاینه گفت فعلا علائم زایمان وجود ندارد. ولی احتمال زایمان زودرس را داد. آمپول بتامتازون و شیاف و قرص داد. نظر شما چیست؟

دکتر لیلا قضاتی، متخصص زنان و زایمان:
آمپول بتامتازون در واقع برای سن زیر 34 هفته داده می شود اما اگر در شهرهایی هستند که مراکز ام آی سی یو و مراکز نگهداری نوزادان نارس وجود ندارد تا سن 36 هفتگی هم توصیه می شود شیاف پروژسترون در این سن حاملگی دیگر تاثیری ندارد و در هفته های بعد از سن 35 هفتگی ما معمولا با دردهایی به اسم ماه درد برای خانم باردار مواجه هستیم اما اگر انقباضات شما منظم شد و دردهای شما طی یک دوره و متناوب صورت گرفت می تواند علائمی از شروع دردهای زایمانی باشد و هر وقت که دردها بیشتر شدند مراجعه به پزشکتان الزامی خواهد بود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.