۲۵۱۸۵۷

سوتی جنجالی برای نرگس محمدی / خانم بازیگر به دردسر افتاد !

سوتی جنجالی برای نرگس محمدی / خانم بازیگر به دردسر افتاد !

نی نی بان: اشتباه عجیب اسکای نیوز در سال ۱۴۰۲ بار دیگر در فضای مجازی خبرساز شد؛ این رسانه معتبر تصویر نرگس محمدی، بازیگر معروف ایرانی، را به اشتباه به عنوان برنده جایزه صلح نوبل منتشر کرد و واکنش‌های گسترده‌ای را به همراه داشت.

در روزی که برنده جایزه صلح نوبل سال ۲۰۲۵ معرفی شد، بار دیگر خاطره گاف تاریخی اسکای نیوز در سال ۱۴۰۲ بار دیگر در شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست می‌شود و مورد توجه قرار گرفته است.

اشتباه تاریخی اسکای نیوز

این شبکه خبری معتبر جهانی در آن سال، به‌اشتباه تصویر نرگس محمدی بازیگر ایرانی را به‌عنوان برنده جایزه صلح نوبل منتشر کرد. این اتفاق موجی از واکنش‌ها و طنزهای مختلف را در میان کاربران فضای مجازی به دنبال داشت.

تصویری که اشتباه برداشت شد

تصویر

 

 

لینک هدیه

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند