تعدادی از چهرههای سرشناس همچون مصطفی زمانی ، پناه پناهی ، سیروس مقدم ، حسن پورشیرازی ، مهناز افضلی ، سیفالله صمدیان ، فرهاد آئیش ، تهمینه میلانی و لیلا بلوکات در مراسم وداع با پیکر همایون ارشادی به چشم میخوردند.
توضیحات خواهر همایون ارشادی درباره عدم برگزاری مراسم از خانه سینما طوفان ارشادی ، خواهر همایون ارشادی، در گفتوگو با خبرنگار ایسنا درباره علت برگزاری مراسم تشییع از مکانی غیر از خانه سینما توضیح داد: «باوجود آنکه همایون بیمار بود و ما از نظر ذهنی احتمال رخداد چنین اتفاقی را میدادیم، اما این موضوع آنقدر برایمان سخت بود که واقعیت رفتنش را انکار میکردیم. در نتیجه اصلاً برنامهریزیای برای برگزاری مراسم از مقابل خانه سینما نداشتیم. همین مسئله باعث شد که بدون هماهنگی، پیکر برادرم را روز سهشنبه (۲۰ آبانماه) به بهشت سکینه انتقال دهیم.»
وی افزود: «پس از انتقال پیکر، خانه سینما با ما تماس گرفت و ما تازه متوجه شدیم که امکان برگزاری مراسم خداحافظی از خانه سینما وجود داشت. اما متاسفانه در آن زمان دیگر کار به نقطهای رسیده بود که نمیشد برنامه را تغییر داد. ما هم تمایلی به بازگرداندن پیکر برادرم به تهران و انجام مجدد فرآیند شستوشو در غسالخانه نداشتیم.»



