۲۵۴۱۱۸

از گریه تا شادی: لیلی رشیدی برنده بزرگ فستیوال کارلووی‌واری شد!

از گریه تا شادی: لیلی رشیدی برنده بزرگ فستیوال کارلووی‌واری شد!

نی نی بان: لیلی رشیدی بازیگر شناخته‌شده تئاتر، سینما و تلویزیون ایران، لحظه دریافت جایزه بهترین فیلم در فستیوال کارلووی‌واری را با خوشحالی غیرقابل وصفی جشن گرفت و تصویری از این موفقیت را در اینستاگرام خود به اشتراک گذاشت.

 لیلی رشیدی حائری، که در تاریخ ۳۱ تیر ۱۳۵۲ در تهران متولد شده است، از بازیگران مطرح تئاتر، سینما و تلویزیون ایران محسوب می‌شود. او با ایفای نقش در سریال محبوب «زی زی گولو» که در دهه هفتاد شمسی برای کودکان ساخته شده بود، به شهرت فراوانی دست یافت. رشیدی از خانواده‌ای هنرمند می‌آید؛ او فرزند داوود رشیدی و احترام برومند است و مرضیه برومند نیز خاله او محسوب می‌شود. از دیگر جنبه‌های زندگی شخصی او می‌توان به ازدواج سابق وی با نیما بانکی، بازیگر و کارگردان تبلیغاتی، اشاره کرد که حاصل آن یک پسر به نام سینا است. لیلی رشیدی همچنین مدرک مترجمی زبان فرانسه دارد. تصویر زیر که نشان‌دهنده حضور این هنرمند در جشنواره کارلووی‌واری است، توسط خود او در اینستاگرام منتشر شده است.

بازیگران در فستیوال کارلووی‌واری

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.