۲۵۵۸۰۰

اتفاق عجیب در نشست خبری: تماس مامان مهم‌تر بود!

اتفاق عجیب در نشست خبری: تماس مامان مهم‌تر بود!

نی نی بان: بم آدبایو، ستاره بسکتبال تیم ملی آمریکا و میامی هیت، در اقدامی جالب نشست خبری بعد از بازی را برای پاسخ دادن به تماس مادرش متوقف کرد و توجه همه را جلب کرد.

بم آدبایو، ستاره تیم ملی بسکتبال آمریکا و عضو تیم میامی هیت، در اقدامی غیرمنتظره نشست خبری پس از بازی را برای پاسخ به تماس تلفنی مادرش متوقف کرد.

آدبایو که تلفن همراه خود را به این نشست خبری آورده بود، هنگام دریافت تماس از مادرش، با عذرخواهی از حاضران، مکالمه او را پاسخ داد.

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.