۲۵۶۴۸۷

حمله سنگین پیروز قربانی به جواد خیابانی / تا می بینیمت می زنیم نشنال جئوگرافیک

حمله سنگین پیروز قربانی به جواد خیابانی /  تا می بینیمت می زنیم نشنال جئوگرافیک

نی نی بان: پیروز قربانی، سرمربی فجرسپاسی، پس از پیروزی تیمش برابر ملوان، با واکنشی تند به اظهارات اخیر جواد خیابانی درباره ورزشکاران، انتقاد شدیدی از شرایط گزارشگری در تلویزیون مطرح کرد.

پیروز قربانی، سرمربی تیم فجرسپاسی، پس از پیروزی تیمش مقابل ملوان، انتقادات تند و مستقیم خود را به جواد خیابانی، گزارشگر مطرح فوتبال، ابراز کرد.

قربانی پس از این برد، با اشاره به کیفیت پایین برخی گزارشگران فوتبال، گفت: تلویزیون از گزارشگران بزرگی مثل جهانگیر کوثری و عادل فردوسی‌پور فاصله گرفته و به کسانی مثل آقای خیابانی رسیده است. او با تأسف بیان کرد که گویا تلویزیون به‌ دلیل کمبود نیرو مجبور شده از چنین افراد استفاده کند.

وی افزود: خدا را شکر می‌کنیم تلویزیون خانه ما هوشمند است و زمانی که ایشان صحبت می‌کند، به‌صورت خودکار شبکه را روی مستند یا نشنال جئوگرافیک تغییر می‌دهد!

سرمربی فجرسپاسی با انتقاد شدید گفت: ایشان باید سکوت کند. احترام به سن و سالشان برای ما واجب است اما دهانشان را ببندند. او ادعا می‌کند جامعه‌شناسی خوانده اما رفتار و صحبت‌هایش تناقض دارند.

قربانی ادامه داد: این برنامه‌ها که عنوان کارشناسی دارند بیشتر شبیه برنامه‌های طنز هستند.

پیروز قربانی اظهار داشت: فوتبالیست‌ها و ورزشکاران تمام تلاش خود را می‌کنند و پولی که دریافت می‌کنند، حق آنهاست. او اضافه کرد: فوتبال ایران جایگاه مهمی در تلویزیون دارد، تا حدی که بدون آن بسیاری از برنامه‌ها کسل‌کننده خواهند شد. حتی در برنامه‌های دیگر مانند آشپزی، باز هم بحث فوتبال مطرح می‌شود تا مخاطبان را جذب کنند.

او در پایان گفت: جواد خیابانی با رفتار و گفتار خود باعث ایجاد واکنش منفی در جامعه می‌شود و بهتر است مسئولان تلویزیون جلوی چنین رفتارهایی را بگیرند.

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.