۲۴۵۶۴۷

امضای لیدی گاگا بار دیگر پای استایلش افتاد (عکس)

امضای لیدی گاگا بار دیگر پای استایلش افتاد (عکس)

جشنواره گرمی، جشنواره ای که برای معرفی برترین های دنیای موسیقی است شب گذشته برگزار شد.

به گزارش نی نی بان ، دیشب، شصت و هفتمین دوره‌ جوایز گرمی در لس‌آنجلس برگزار شد. جوایز گرمی یا GRAMMY Awards یک مراسم اهدای جوایز مهم است که هرساله در راستای تجلیل از دستاوردهای صنعت موسیقی برگزار می‌شود. امسال هم افراد زیادی مثل لیدی گاگا، جنیفر لوپز، بیانسه، شکیرا، تیلور سویفت، بیلی ایلیش، پاریس هیلتون و ... در این مراسم حضور داشتند.

لیدی گاگا هم با سبک خاص استایل خودش که ماکسیمال است بار دیگر چشم ها را به خود خیره کرد. در واقع او یک بار دیگر امضایش را پای استایلش انداخت. 

لیدی گاگا

منبع: طراحان لباس

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند