۱۰۰۰۸۳

تعیین جنسیت جنین، آمپول خیلی درد داشت

بعد تزریق آمپول درد وحشتناک و ورم داشتم، چرا؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: برای تعیین جنسیت دکتر آمپول داد ۴۸ ساعت بعد آمپول و ۷۲ ساعت بعد نزدیکی باشه ۳۴ سالمه اما باردار نشدم. درد وحشتناک و ورم داشتم. می خواهم بدونم آمپولش چی بود؟

پاسخ دکتر سمیه یگانه، جراح و متخصص زنان،‌ زایمان و نازایی:
بسیاری از آمپول های هورمونی که در دوران بارداری به خانم های باردار می زنند ممکن است که باعث بزرگی تخمدان، تجمع مایع در بدن و درد شکم شود و حتی ممکن است که این آمپول باعث بروز کیست تخمدان در شما شود به همین دلیل باید بعد از تزریق آمپول تحت نظر پزشک قرار بگیرید و سونوگرافی شوید و در صورت بروز کیست تخمدان در شما،‌ باید از تزریق آمپول خودداری و درمان کیست خود را شروع کنید.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.