۱۰۴۹۱۶

ضخیم شدن اندومتر، نیاز به کورتاژ تشخیصی

لکه بینی و خونریزی دارم که سونو گرافی گفت آندومتر ضخیم شده.به من کورتاژتشخیصی پیشنهاد شده به نظر شما مشکل چیه?

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من ۴۲ ساله و وزن بالا دارم.حدود ۸ساله یائسگی زودرس داشتم.حدود ۶ماهه مدام لکه بینی و خونریزی دارم که سونو گرافی گفت آندومتر ضخیم شده.به من کورتاژتشخیصی پیشنهاد شده به نظر شما مشکل چیه و چکار باید انجام بدم.

پاسخ دکتر مرجان قاجار، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی:
ضخامت آندومتر شما زیاد است و بهتر است بنا به تشخیص پزشکتان درمان مناسب و نمونه برداری یا کورتاژ تشخیصی را انجام دهید تا علت مشخص شود. باید پاتالوژی بررسی کند تا مشخص شود به علت فیبروم است یا پلیپ و یا ندرتا تغییرات سلول های رحم. حتما به متخصص مراجعه کنید تا شما را بیشتر راهنمایی کنند.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.