۱۱۲۱۸۵

درمان قاعدگی نامنظم، بهترین روش

من این ماه چند مدل قرص خوردم و هنوز پریود نشدم،‌ چرا؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من دو ماه برای بارداری اقدام کردم و این ماه کلومیفن و آمپول اچ سی جی زدم و قرص استرادیول خوردم. ترشح دارم و بی بی چک منفی بود و در قاعدگی ۱۳ روز تاخیر دارم،‌ دلیلش چیست؟

پاسخ دکتر سمیه یگانه،‌ جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی:
داروهایی که برای شما تجویز شده است برای کمک به القای تخمک گذاری است و میزان زیادی هورمون وارد بدن شما شده است و چون هورمون های خارجی وارد بدن شما شده است باعث شده که تعادل هورمون های بدن شما بهم بریزد و باعث اختلال در قاعدگی شما شود. جای نگرانی وجود ندارد و می توانید بعد از اتمام قرص ها و گذشت چند روز پریود شوید و در صورتی که زمان زیادی گذشت و شما پریود نشده باشید باید برای بررسی های بیشتر به متخصصی که این قرص را برای شما تجویز کرده است مراجعه کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.