۱۱۳۹۹۱

ایا من حامله میشوم؟

من ۲۸ سال و همسرم ۳۱. پنج ماه است که ازدواج کردیم و جلوگیری نداشتیم. اسپرم شوهرم تعدادش ۱۵میلیونه.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان:

من ۲۸ سال و همسرم ۳۱. پنج ماه است که ازدواج کردیم و جلوگیری نداشتیم. چکاپ قبل بارداری و سونو دادم خوب بود دو فولیکول ۲۳و ۲۵ داشتم اما اسپرم شوهرم تعدادش ۱۵میلیون اما کیفیتش و سرعتش بالا بود.من قدم ۱۶۰ وزنم ۵۳ است و سابقه نازایی نداریم آیا با این تعداد کم می شود باردار شد؟

پاسخ دکتر علی رضا سینا، متخصص اورولوژی، فلوشیپ اورولوژی اطفال:
برای درمان زود اقدام کرده اید و باید تا یک سال به خود مهلت دهید تعداد اسپرم شوهرتان نیز کم نیست و حداقل تعداد طبیعی را دارد. اگر بعد از یک سال باردار نشدید می توانید برای درمان اقدام کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.