۱۱۸۰۵۱

کم کاری تیروئید قبل از بارداری، مانع حاملگی نیست؟

بعد یک سال تیروئیدم پر کار بود، حالا کم شده. حالا قصد بارداری دارم چکار کنم؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: آزمایش قبل بارداری دادم. بعد یک سال تیروئیدم پر کار بود، حالا کم شده. حالا قصد بارداری دارم چکار کنم.

پاسخ از دکتر شهناز آرام، متخصص جراحی، زنان و زایمان:
اگر تیروئیدتان کم کار است، باز هم می توانید باردار هم شوید. زیرا داروهای درمان تیروئید کم کار ضرری برای بارداری ندارد و می توانید در طول بارداری هم مصرف کنید. اما داروهایی که برای تیروئید پرکار مصرف می شوند، دو دسته هستند یک دسته نباید در دوران بارداری مصرف شوند و مضرر هستند، دسته دوم اگر در دوران بارداری مصرف شوند ضررشان کمتر است. به پزشکتان مراجعه کنید و عنوان کنید که قصد بارداری دارید، تا اگر داروهای مصرفی برای زمان بارداریتان مضرر است، نوع دارو را تغییر می دهد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.