۱۲۷۳۱۹

پریود بعد از قرص اورژانسی، چقدر منتظر شم؟

نزدیکی داشتم با همسرم و بلافاصله قرص لونژیل ۱.۵ خوردم و ۹ ساعت بعدش یکی دیگه خوردم. یک هفته گذشته از موعد پریودیم ولی هنوز هیچ علائمی ندارم.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من با همسرم رابطه دخول داشتم ولی بعید می دونم از منی همسرم داخل واژنم شده باشه. کیست تخمدان راست هم دارم ۸سانت و قرص ال دی مصرف می کنم . روزی که باید پریود می شدم دیگه قرص نخوردم و همون روزش نزدیکی داشتم با همسرم و بلافاصله قرص لونژیل ۱.۵ خوردم و ۹ ساعت بعدش یکی دیگه خوردم. یک هفته گذشته از موعد پریودیم ولی هنوز هیچ علائمی ندارم. امکان بارداری وجود دارد؟
پاسخ دکتر لیلا زنبق، جراح و متخصص زنان و زایمان:
نمی توان با قطعیت گفت که باردارید یا خیر اما با توجه به اینکه یک هفته از تاخیر پریودتان گذشته است اجازه دهید یک هفته دیگر نیز بگذرد و تست بتا هاش سی جی بدهید. جواب تست مشخص خواهد کرد باردارید یا خیر.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.