۱۳۴۲۱۳

عقب افتادن پریود، همیشه نشانه بارداریه؟

۳۳ ساله هستم و هشت ساله ازدواج کردم ،دو ماهه برای بارداری اقدام کردم باتوجه به اینکه قبل از اقدام در تمام آزمایشات سالم بودم و منظم بودن پریودهای قبل،جرا دراین دوماه پریودم نامنظم شده.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من ۳۳ ساله هستم و هشت ساله ازدواج کردم ،دو ماهه برای بارداری اقدام کردم باتوجه به اینکه قبل از اقدام در تمام آزمایشات سالم بودم و منظم بودن پریودهای قبل،جرا دراین دوماه پریودم نامنظم شده و الان ۱۳روز از موعد پریود گذشته،و منفی شدن جواب بتا باید چیکارکنم و چرا این اتفاق افتاده؟

پاسخ دکتر سمیه علائی نسب، متخصص زنان و زایمان:
قبل از دوماه اگر روش جلوگیری شما با قرص ال دی بوده و الان اون رو قطع کردید ممکن است باعث نامنظم شدن آن شده باشد. و اگر روش جلوگیری شما این نبوده و جدیدا نامنظم شده است جای نگرانی نیست و استرس نداشته باشید.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.