۱۴۳۸۳۳

علل خونریزی کم در قاعدگی

فقط روز اول خونریزی داشتم و روز سومم اصلا خونریزی نداشتم هیچ، بلکه واژنم به شدت درد می کنه.

سوال:
باعرض سلام خدمت شما ندا هستم ۲۶ ساله ۵ ساله ازدواج کردم Pco هستم و هنوز باردار نشدم اضافه وزن دارم و دچار اختلال در پریود یکساله که تحت نظر پزشک هستم و از اردیبهشت ماه هر ماه قرص دوفاستون مصرف میکنم و از همون موقع پریودم منظم شده و دوره پریودیمم همیشه ۲۹ روزه بود اما این ماه که طبق معمول تمام ماهها مصرف کردم اولا بعد از ۱۲روز پریود شدم یعنی دوره پریودیم شد ۳۶ روزه و دوما وقتی پریود شدم فقط روز اول خونریزی داشتم و الان که روز سوممه اصلا خونریزی که ندارم هیچ بلکه واژنم بشدت درد میکنه مخصوصا موقع نشستن میخوام دلیلشو بدونم.

جواب:
دوست عزیز. اولین قدم آزمایش خون تست بارداری دهید. و قدم بعدی انجام سونوگرافی که اگر باردار هستید وضعیت بارداری مشخص شود ( شاید خارج از رحم و یا تهدید به سقط باشد ) و اگر باردار نیستید بررسی کیست تخمدان.
منبع: تبیان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.