۱۴۳۹۷۵

زمان تخمک گذاری زنان، چطور بفهمم؟

اقدام به بارداری کردم، زمان تخمک گذاری من چه موقع است؟ زمان تخمک گذاری در افراد مختلف...

سوال:
سلام من چند ماه اقدام به بارداری کردم و سیکل من طوری هست من روز ۳۲ لکه میبینم بعد از چند روز لکه بینی خونریزی دارم و ۴ روز خونریزیم طول میکشه.سوال اولم اینه که زمان تخمک گذاری من چه موقع است سوال دوم اینکه من هر برج از روز اول لکه بینیم پریودم رو حساب میکنم و از روز ۱۴ تا ۲۱ یک شب درمیان نزدیکی دارم و قرص لیترزول هم از شب پنج میخورم شبی دو تا و سنو هم دادم تخمک هام ورحمم مشکل نداره پس چرا باردار نمیشم؟ لطفا کمکم کنید.

جواب:
دوست عزیز. زمان تخمک گذاری در افراد مختلف متفاوت است از کیت ال اچ ( تست تخمک گذاری خرید از داروخانه) استفاده کنید و زمان تخمک گذاری را تعیین کنید و در این زمان بصورت منظم یک شب در میان نزدیکی داشته باشید. شاید زمان تخمک گذاری شما غیر از این 7 روز باشد. اگر فولیکول غالب دارید ( بالای 2 سانت) میتوانید برای آزاد شدن تخمک از آمپول استفاده کنید تحت نظر پزشکتان.
منبع: تبیان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.